FREE SHIP ORDER + 99 € | CODE: FREESHIP


Pangmayaran

Debit / Card Kredit

Anjeun tiasa mayar langsung sareng debit atanapi kartu kiridit anjeun ngaliwatan platform pamayaran kami, 100% aman, kami henteu gaduh aksés kana data kartu anjeun.

Transfer

Anjeun tiasa milih metodeu transfer pamayaran pembayaran kana akun BBVA atanapi ABANCA kami. Sakali pamayaran dilakukeun, kirimkeun kami salinan kana info@lasers-pointers.com. Ulah hilap kanggo nunjukkeun nami sareng nami kulawarga anjeun salian nomer nomer pesenan.

Apple Pay / Google Pay

Upami anjeun parantos gaduh ios atanapi alat Android anjeun tiasa mayar gancang sareng gampang.