FREE SHIP ORDER + 99 € | CODE: FREESHIP


Bantahan

Kaayaan umum

Kaayaan Umum Kontrak (Kaayaan Umum Umum ieu) ngatur prosés mésér sareng ngical produk anu ditawarkeun ku Lasers-Pointers.com (hereinafter Lasers-Pointers.com) dina katalog anu aya dina halaman wéb www.Lasers-Pointers.com.

Kaayaan Umum ngabeungkeut Lasers-Pointers.com sareng anu mésér (Pelanggan), masihan aranjeunna sésa-sésa hak sareng kawajiban, ti mimiti waktos dimungkinkeun ngajantenkeun sareng nampi pesenan ngaliwatan halaman anu kasebat. Éta wajib sareng dipikanyaho ku kadua pihak, ku kituna ditampa nalika ngadaptar salaku customer penting pikeun tiasa ngarobih hiji tatanan. Ku sabab éta, Palanggan kedah maca kaayaan-ati ieu sacara saksama.

Lulugu tina klausa béda téh ukur informatif, sarta moal mangaruhan, cocog atanapi manjangkeun interpretasi tina katangtuan Umum.

Kaayaan Umum ieu bakal diatur ku dibekelan dina peraturan hukum anu ayeuna.

1. Pihak anu kalibet

Pamilik perusahaan:
Ngaran: Luis Corraliza Sanchez
NIF: 4857077-Y
Kantor anu kadaptar: C / San Juan Bautista N10 1A - 45600 - Talavera de la Reina - Toledo
E-mail (e-mail): info@lasers-pointers.com

Palanggan:
Pelanggan bakal dianggap ngagaduhan ka mana-mana pangguna Wéb Wéb WebLife-Pointers.com anjeun parantos netepkeun pesenan sareng panampina dina waktos éta parantos réngsé.

Klien kedah ngadaptar sapertos kitu sareng nyayogikeun data di handap ieu supados tiasa nempatkeun tatanan: nami sareng nami kulawarga atanapi nami perusahaan, CIF / NIF, alamat invoice, alamat kiriman, nomer telepon sareng email kontak. Dina waktos ayeuna, anjeun kedah nampi Kaayaan Umum ieu.

Data ieu anu disayogikeun ku Palanggan bakal diurus saluyu sareng Sarat Pamakéan Wéb (bagian "Perhatosan Hukum")

2. Tujuan kontrak

Dijual produk anu ditawarkeun ku Lasers-Pointers.com dina Wéb anjeun ku Pelanggan. Ieu mangrupikeun produk tina laser laser anu ditujukan pikeun konsumsi pribadi.

3. tawarkeun

Tawaran ieu dugi ka produk anu ditembongkeun dina Wéb www.Lasers-Pointers.com, sareng valid pikeun pameunteu di dunya.

Masing-masing produk ngagaduhan lambaran data anu nunjukkeun ciri téknis produk, merek, modél, foto, harga penjualan sareng PPN kaasup di Semenanjung sareng Balearic Islands, sareng jaman kasadiaan produk ningali pangiriman sareng pengirimanana. ka Pelanggan.

Jumlah biaya pesenan bakal dikomunikeun ka Klién dina momen nalika nyusun mesen anjeun sareng sateuacan nampi ditampa anu sami.
Harga produk nyaéta salah sahiji anu ditembongkeun dina Wéb dina waktos nempatkeun tatanan.

4. Ditampa ti tawaran

Aya dina waktos Pelanggan anu masihan idin idin ka pesenan anu disimpen. Sateuacanna, dina waktos kadaptar salaku klien, para klién kedah nampi Kondisi Umum.

5. Pesenan pamayaran

Aya tilu cara pikeun mayar harga set pikeun unggal urutan, ti mana anjeun tiasa milih Klién:

A) Pamayaran sateuacanna ku pangiriman bank:

Pelanggan kedah ngadamel transfer bank ka akun Lasers-Pointers.com pikeun jumlah harga pesenan. Dina pangiriman kedah nunjukkeun nomer pam order (nomer sacara otomatis ditugaskeun ku sistem nalika pesenan réngsé); Salian nunjukkeun salaku ahli waris sami sareng Lasers-Pointers.com.

Mindahkeun éta kedah dilakukeun dina waktos maksimal sapuluh dinten ti parantos réngsé tina urutan ka akun bank anu bakal muncul saatos ngagaleuh. Upami teu aya bukti pamayaran dina waktos éta, pesenan éta bakal dibatalkeun sacara otomatis.

B) Pangmayaran liwat kartu:

Konsumén tiasa milih pamayaran anu ngaliwatan kartu na, dirémutan operasi dina momen direalisasikeun tatanan. Pembayaran ku kartu mangrupikeun 100%.

6. Pangiriman Pesenan

Waktu pangiriman pesenan gumantung kana kasadiaan produk atanapi produk anu nyusun aranjeunna, kasadiaan anu dituduhkeun dina tab unggal produk dina katalog Wéb Wéberslip-Pointers.com. Istilah kasadiaan, pikeun tujuan komputasi pikeun pangiriman pesenan, bakal aya jalma anu muncul diémbarkeun dina halaman nalika pesenan disimpen ku anu mésér.

Dina pesenan resmi dina modeu pembayaran sateuacanna, ogé bakal dipertimbangkeun pikeun ngitung kiriman waktu pangiriman buktina tina realisasi pamayaran ku Klién ku transfer bank atanapi panghasilan tunai di angka akun bank Indikasi ku Laser- Pointers.com.

Nanging, waktos kasadiaan ieu tiasa dirobih dina hal paréntah sakaligus pikeun produk anu sami atanapi produk anu nuju ka tungtung stock produk. Waktu pangiriman anyar bakal dituduhkeun ka Klién dina waktos anu paling pondok. Upami akhir stok pasti, Pelanggan bakal disarankan pikeun milih antara milih produk salian ti ciri anu sami sareng harga anu sami sareng produk anu dijual, atanapi ngabatalkeun pesenan anjeun, balikkeun artos anu sateuacanna mayar dina hal pesenan sareng moditas Pamayaran sateuacanna.

Kelewatan pengiriman langkung ti sapuluh dinten nurutkeun istilah kasadiaan, tunduh kusabab Lasers-Pointers.com, bakal ngalayani Pelanggan kana pembatalan pesenan nya upami anjeunna ngahasilkeun tulisan ku email ka info alamat @ lasers-pointer. com Sareng, upami berlaku, artos anu mayar sateuacanna, sareng tanpa klaim pikeun ngaruksak, ayeuna atanapi ka hareup, langsung atanapi henteu langsung.

Waktu pangiriman bakal gumantung kana jinis kiriman anu dipilih ku nasabah, bakal muncul dina prosés pameseran. Istilah ieu sok perkiraan sareng teu aya waktu diasuransi, ku sabab éta moal aya alesan anu sah pikeun nolak iket atanapi pembatalan tina pameseran, klienna ngartos sareng nganggap panampa na ogé klaim tina biaya ditanggung yén kuring ngahasilkeun upami henteu parantos ngagaleuh sababna.

Pesenan anu teu dikirim ka Pelanggan dina saatos tujuh dinten dikirim alesan-alesan anu henteu kaitan ku Lasers-Pointers.com bakal dipulangkeun deui ka penjual, pesenan dibolaykeun pikeun sagala tujuan, dipasihan deui ka Klién, upami aya, artos anu mayar muka, sareng tanpa klaim pikeun ngaruksak, ayeuna atanapi ka hareup, langsung atanapi henteu langsung.

Pangirimanna bakal dilakukeun ka palebah-lawang dina alamat pangiriman anu dituduhkeun dina data pengiriman pesenan. Pangubah sateuacana alamat ieu tiasa ngahasilkeun sababaraha biaya anu bakal ditanggung ku Palanggan.

Paréntahna bakal dikirimkeun ku perusahaan angkutan dina alamat pangiriman anu dituduhkeun ku Palanggan sareng jalmi anu parantos dibereskeun salaku panampi sami. Inpormasi ieu bakal dilebetkeun dina catetan pengiriman perusahaan angkutan, anu ogé bakal nunjukkeun jumlah bungkusan kiriman, total beurat, jumlah pesenan sareng pembayaran deui (ngan dina kasus pesenan dilakukeun dina metode pamayaran ngalawan ngabalikeun duit) .

Kiriman produk gede pisan atawa kaleuwihan beurat, atanapi produk anu aya kasusah pikeun kiriman, bakal dikirimkeun dina portal alamat anu dituduhkeun.

Salian catetan kiriman, invoice mésér bakal dikirim ka nasabah kalayan unggal pesenan, ku e-mail.

Upami invoice leungit, Pelanggan tiasa nyuhunkeun ku alamat e-mail ka alamat info@lasers-pointers.com, nunjukkeun nami panahan invoice sareng nomer pesenan, sareng bakal dikirim deui ka anjeun ku e-mail.

Upami, dina waktos pangiriman, éta écés tur jelas katingali, tanpa kudu nangani bungkusan pengiriman atanapi bungkusan produk, yén produk ngagaduhan cacat disababkeun ku karusakan ku konveyance atanapi, dina waktos anu sami, Kasalahan dina barang anu katampi, Palanggan kedah ngarékam éta catetan dina kiriman pangiriman sareng komunikasi ka Lasers-Pointers.com (ku e-mail ka alamat info@lasers-pointers.com) dina 24 jam saatos nampi tarima. tiasa nyuhunkeun uih deui produk anu kapangaruhan sareng ngagantian éta anu énggal atanapi ngabalikeun harga harga anu sami sareng anu sami.

Cacat anu diproduksi dina angkutan anu ngan ukur dihargai saatos ngabongkar produk éta kedah disampurnakeun dina 24 jam mimiti ti resepna pesenan ku surat éléktronik anu ditepikeun ka alamat info@lasers-pointers.com, nunjukkeun karusakan anu disababkeun dina produk sareng Nyuhunkeun uih deui produk anu kapangaruhan sareng ngagantian éta anu énggal atanapi ngabalikeun harga harga anu sami.

7. Pembatalan pemesanan

Ngan pembatalan pesenan anu bakal ditampi upami pesenan anjeun henteu parantos dikirim. Dina hal éta parantos disiapkeun tapi henteu dikirim upami anjeun badé ngabatalkeun éta anjeun tiasa ngajantenkeun biaya 10 € anu bakal diskon tina jumlah anu parantos dibayar salaku pamrosesan pesenan. Upami anjeun henteu acan mayar pesenan anjeun pikeun milih metode pamayaran saatos kiriman, anjeun kedah mayar 10 € ngalangkungan deposit bank di mana-mana akun anu bakal disayogikeun, upami anjeun henteu nganggap sareng ngaku hutang sapertos Laser-Pointers. com Anu bakal nyandak ukuran hukum anu dianggap cocog pikeun cageur jumlah ieu. Upami pesenan anjeun parantos dikirim anjeun tiasa ngintunkeun deui dina waktos maksimal 14 dinten, tapi biaya pengiriman bakal ditanggung ku nasabah / pembeli, ditambah anjeun bakal ditolak tina jumlah anu bakal dikaluarkeun 15 € pikeun biaya pengiriman dina bagian kami sareng Ngolah tina ordo.

Kewajipan tina pembeli / customer nyaéta pikeun mastikeun yén produk anu dipénta mangrupikeun anu anjeun pikahoyong sareng bisi ragu ngeunaan éta mangrupikeun kawajiban pembeli / customer ngahubungi Lasers-Pointers.com pikeun nanyakeun ngeunaan produk sateuacanna mésér.

Dina hal anu ngagaleuh, sakali dikirim, ditolak ku panampi / customer alesan sanés ti Lasers-Pointers.com, anjeunna tiasa klaim biaya pengiriman ka anu sami, sami-sami kapaksa mayar total biaya pengirimanana anu bakal diperkirakeun dina 20 €.

8. Jaminan Produk

Kerangka jaminan hukum (UU 23/2003, 10 Juli, dina ngajamin dina Penjualan Barang Konsumen) tujuanana pikeun masihan Klién kalayan pilihan anu béda-béda pikeun nungtut sanitasi nalika kaédah anu hadé henteu akur sareng kontrak, anu masihan anjeunna pilihan. tina ngabutuhkeun perbaikan atanapi ngagantian anu saé, kecuali mustahil atanapi henteu saimbang. Nalika perbaikan atanapi ngagantian henteu mungkin atanapi gagal, konsumen tiasa naroskeun pangirangan harga atanapi nolak kontrak. Produk ngagaduhan garansi 2 taun ti tanggal pangiriman kiriman. Pabrikan produk anu ngan ukur tanggel waler pikeun ngajamin sareng nyayogikeun rojongan téknis sareng saatos anu dibutuhkeun. Bisi customerna ngagaduhan jinis masalah sareng produk, mangga tepikeun Téknis Bantuan Téknis (SAT) anu ditangtukeun ku unggal produsén.

Ku sabab kitu, Lasers-Pointers.com bakal ngabales Pelanggan ngeunaan naon waé kakurangan akurasi anu aya dina waktos kiriman produk tina tatanan, kahartos salaku barang pikeun konsumsi pribadi.

Jaminan tina Lasers-Pointers.com mangrupikeun 6 bulan salaku distributor, saatos 6 sasih tina tanggal tina garansi ditawarkeun langsung ku produsén. Lasers-Pointers.com bisi gagal tina salah sahiji produk ieu bakal mésér alamat produsén pikeun mésér sami pikeun ngalereskeun atanapi ngagantian. Biaya kanggo mulang ieu bakal ditanggung ku nu mésér dina sagala hal.
· Upami cacad dugi ka salami salami 6 bulan ti mimiti pangiriman, panginten anomali parantos aya nalika mésér éta sareng konsumen henteu kedah ngabuktikeun nanaon.
· Nanging, dimana kurangna akurasi nyiptakeun dirina saatos 6 bulan sareng dina kasus anu diragukeun, produsén panginten tiasa nyarios laporan ahli bebas pikeun ngolah jaminan éta. Dina kasus anu jelas ngeunaan operasi salah atanapi henteu teratur dina jangka waktu jaminan henteu aya masalah.
Dina sagala hal, dina waktos konsumen anu dicabut tina produk ditunda perhitungan istilah jaminan; Salaku conto, upami perbaikan hiji barang salami 15 dinten, jaman jaminan bakal réngsé 15 dinten langkung lami ti heula anu direncanakeun.

Pikeun ngatasi jaminan ieu, Palanggan kedah ngahubungi Lasers-Pointers.com ku ngirim e-mail ka alamat info@lasers-pointers.com anu bakal nunjukkeun: nami wadah invoice, nomer pesenan, nomer Invoice sareng cukang lantaran non-conformity.

Upami anjeun kedah ngirim produk ka kami pikeun ditinjaukeun, alamat pengiriman bakal disayogikeun. Biaya pengiriman barang bakal ditanggung ku palanggan. Sabeulah barang anu rusak kedah kalebet salinan invoice pameseran sareng perjanjian babaran anu leres ditandatanganan ku Téknis Téknis. Saatos 7 dinten tina klaim customer ka Lasers-Pointers.com, upami produkna teu acan diolah sareng dikirimkeun di tempat anu dituduhkeun ku Téknis Téknis, jabatan urang moal nampi klaim sareng bakal ngabatalkeun nyarios panyabutan ku ngabatalkeun naon waé Jaminan dina alat. Upami komponén anu rusak rusak kusabab bungkusan goréng, kami moal ngurus perbaikan éta. Ngabéjaan masalah ka nasabah sareng ngarengsekeun éta langsung ku klien sareng agen angkutan. Sakur bahan anu henteu sasuai sareng karakteristik ieu bakal dikirimkeun deui ka anjeun, sanaos bahanna cocog sareng bagian-bagian sanés. Upami anjeun milih metode pengiriman anu teu dijamin sareng bungkusan rusak, nasabah bakal janten rugi.

- Prosés jaminan.

A) Upami resi produk ngabuktikeun yén karusakan katutupan ku syarat garansi, sakali dibereskeun atanapi digantian bakal dipulangkeun deui ka customer tanpa biaya.

· Ngalereskeun atanapi ngagentos. Hal kahiji anu kudu dilakukeun nyaéta ngirimkeun produk pikeun ngalereskeun atanapi ngaganti éta anu anyar. Pilihanna dieusian ku si anu ngajual, anu bakal mutuskeun dasar perbelanjaan anu dibangkitkeun unggal pilihan: upami salah sahiji aranjeunna henteu seru deui ka anu sanés, anu sasarengan tiasa milih anu paling merenah pikeun kapentingan, salami konsumen henteu nganggap Karugian anu langkung ageung. Upami teu aya tulisan anu sami teu sayogi, parobahan dina artikel benefit anu sami atanapi langkung ageung bakal dilakukeun, sok nginpokeun éta sareng sateuacanna nampi, sareng syarat yén panyayuhan ku klien teu disproportasi, sakumaha anu dituduhkeun dina UU 23/2003 10 Juli Penjaminan dina Penjualan Barang Konsumen (BOE no. 165 ti 11-07-2003)
· Pangurangan harga atanapi nolak kontrak. Nalika teu mungkin (atanapi munasabah) ngagentos produk sareng anu énggal, nalika perbaikan atanapi ngagantian henteu ngalenyepan ninggalkeun produk dina kaayaan akurasi, nalika waktos waktos dibesar-ageungkeun ... konsumen tiasa mutuskeun antara naroskeun pikeun pangurangan harga Atané ngeureunkeun kontrak (salami kurangna akurasi penting). Salaku tambahan, konsumen ngagaduhan hak dibéré ganti rugi.

Lasers-Pointers.com alesan sanés ti perusahaan, henteu komitmen kana pangiriman produk anu dituntut dina jangka waktu anu spesifik, sapertos waktos anu ditetepkeun ku pemborong atanapi produsén, istilah anu bakal dipasihkeun ka nasabah liwat surat .

Pangiriman uihna bakal dilakukeun ku surat biasa, ngajantenkeun anu mésér tanggel waler, karusakan atanapi rugi, upami milih pangiriman anu diasurikeun sareng langkung gancang tiasa dipulangkeun ku kurir ekspres, kedah mayar 3 €. Jumlah ieu bakal dibayar ku transfer bank.

B) Upami resi produk ngabuktikeun yén alat-alatna jalanna sampurna, éta bakal dipulangkeun deui ka nasabah sareng para nasabah kedah mayar biaya transportasi ogé nanganan sareng mariksa biaya, diperkirakeun jumlah total 10 €. Pangiriman uih bakal dilakukeun ku surat biasa, anu mésér anu nanggung jawab kana karugian, karusakan atanapi rugi, bisi langkung milih kiriman anu diasurikeun sareng gancang tiasa milih dipulangkeun ku kurir ekspres, ningkatkeun jumlah 3 € tambah, 13 € dina total. Jumlah ieu bakal dibayar ku transfer bank.

C) Upami, upami nampi produk, gagalna alat dipiharep janten ngalanggar syarat-syarat garansi, garansi éta bakal dibatalkeun. Item bakal dipulangkeun ka nasabah sareng kedah mayar biaya transportasi dibangkitkeun ogé nanganan sareng mariksa biaya, diperkirakeun jumlah 10 €. Pangiriman uih bakal dilakukeun ku surat biasa, anu mésér anu nanggung jawab kana karugian, karusakan atanapi rugi, bisi langkung milih kiriman anu diasurikeun sareng gancang tiasa milih dipulangkeun ku kurir ekspres, ningkatkeun jumlah 3 € tambah, 13 € dina total. Jumlah ieu bakal dibayar ku transfer bank.

Sakali pengiriman perkakas ditinjau, perkiraan hargana 5 € pakait sareng parobahan alamat atanapi ambek-ambekan, boh dina paménta para nasabah atanapi kusabab anu leres dituduhkeun pesenan, bakal ditanggung ku nasabah.
Upami pakét dikaluarkeun ku alamat anu lepat, teu aya, henteu ngumpulkeun atanapi nolak, para nasabah bakal dibéjaan nalika kami nampi éta di kantor kami janten anjeunna milih ngalakukeunana. Bisi nyuhunkeun kiriman énggal anjeun kedah mayar 5 € sakumaha biaya pengiriman. Bakal nyandak sabulan ti bewara kami pikeun satuju resolusi, saatos waktos ieu tanpa réspon bakal dianggap teu nyalira mésér sareng nolak arti anjeun sareng jumlah anu dibayar ku aranjeunna.

- Pembatalan jaminan.

Teu aya kasus jaminan anu bakal katampa nalika produk anu teu leres dianggo atanapi henteu nurut ka karakteristikna Pelanggan.

Produk anu kaluar tina jaminan pikeun kusabab alesan katut:

· Anggo salah, manipulasi atanapi pangropéa ku Pelanggan alat atanapi komponén.
· Komponén dibakar ku lonjakan listrik atanapi overvoltages.
· Komponén rusak atanapi rusak rusak.
· Perbaikan salah, modifikasi ku tim tim.
· Penurunan, ngahapus atanapi nyumput ku palanggan jaminan jaminan Lasers-Pointers.com atanapi produsén sadaya produk (kalebet labél anu nomer séri sareng anjing laut kaamanan).
· Kasalahan anu janten akibat tina panggunaan anu teu leres atanapi diluar kaayaan lingkungan anu ditangtoskeun, cacad instalasi, atanapi ngagem sareng cimata kusabab panggunaan alat anu normal.
· Karuksakan disababkeun ku bencana kayaning kahuruan, banjir, angin, lini atanapi ribut.
· Karusakan éstétik atanapi goresan dina bahan plastik sapertos sarung.
· Karuksakan disababkeun ku tabrakan kalayan objék séjén, ragrag, spills tina cair atawa immersion di cair.
· Kasalahan salaku hasil tina manipulasi ku téknis anu henteu sah, ogé modifikasi atanapi ekstensi salajengna anu teu kalebet dina konfigurasi aslina.
· Kasalahan patali kasalahan konfigurasi atanapi incompatibilities komponén.
· Bagian anu tiasa dianggo, sapertos batréna. Réduksi umur batre kusabab ngulang deui / prosés ngecas dianggap normal.
· Karuksakan ku kacilakaan, nyiksa, nyalahgunakeun atawa aplikasi bener.
· Deterioration alatan pamakéan normal.
· Naon karusakan atanapi karusakan upami nomer séri sareng labél barkod produk atanapi komponén na parantos dirobih, dihapus atanapi dihapus.

9. Katuhu ditarikna

Klién dijudulan mundur pesenan dina waktos 14 dinten bisnis ti nampi kateresan, sapertos anu dijelaskeun dina Pasal 44 UU 7/1996, tanggal 15 Januari, dina Retailing.

Palanggan kedah nginpokeun ka Lasers-Pointers.com ku e-mail (info@lasers-pointers.com) dina 14 dinten. Ku cara kieu Palanggan tiasa disepetikeun prosedurna pikeun balikkeun pesenan (nomer uih, metode pengiriman sareng alamat pangiriman).

Sadaya barang dagangan kedah dipulangkeun dina bungkusan aslina utuh, dina kaayaan anu sampurna sareng tanpa teu disingkirkeun. Palanggan kedah adaptasi sareng nyandak ukuran lindung sareng bungkusan produk supados dikirim ka gudang urang. Upami teu kitu Lasers-Pointers.com ngagaduhan hak nampik.

Luar periode ieu, henteu aya révisiasi pesenan anu bakal ditampi, moal bakal mesen pikeun nyayogikeun barang-barang anu dilakukeun dumasar kana spésifikasi Pelanggan atanapi anu sacara pribadi dipersonalisasi, atanapi éta, ku alam na, henteu tiasa wangsul atanapi tiasa mudun atanapi saatos gancang; Sareng panyuhunna pikeun nyayogikeun rekaman sora atanapi pidéo, cakram sareng parangkat lunak anu parantos diungkabkeun ku Klién, ogé file komputer, dibutuhkeun sacara éléktronik, sanggup diunduh atanapi dikaluarkeun langsung pikeun dianggo permanén. Upami bungkusan dipulangkeun leres atanapi henteu lengkep, nasabah bakal dibéjaan nalika kami nampi éta di kantor urang ku kituna anjeunna tiasa milih naon anu anjeunna hoyong laksanakeun sareng éta. Anjeun bakal ngagaduhan sabulan ti bewara ku kami pikeun satuju résolusi, saatos waktos ieu tanpa réspon bakal dianggap yén anjeunna nyalira mésér sareng ngalucurkeun artikel sareng jumlah anu mayar kanggo aranjeunna.

Palanggan anu bakal nanggung biaya langsung balik produk ka Lasers-Pointers.com. Ngan upami anu balikna mangrupikeun kasalahan pangiriman atanapi anu sanés sababna anu kahebut pikeun urang bakal ngurus biaya pengiriman. Kami moal nampi tempat mulang kana kargo. Pelanggan bakal nanggungjawaban kanggo karusakan anu disababkeun salami angkot dina uihkeun produk. Wangsulna kedah diserenkeun kana tujuan dina 14 dinten saatos nampi kasumpingan. Upami teu kitu bakal ditolak sareng dipulangkeun.

Nalika Pelanggan parantos ngalaksanakeun hak ditarikna atanapi hak ditarikna, sakali nampi barang sareng diverifikasi yén éta dina kaayaan anu sampurna Lasers-Pointers.com bakal wajib mulihkeun jumlah anu dibayar ku Klién kirang tina biaya pengiriman, mayar komisi, uihkeun biaya sapertos biaya bank sareng biaya ngolah diperkirakeun dina 10 €. Ngaleupaskeun deui tina jumlah ieu bakal dilakukeun pas, sareng dina sagala hal, dina waktos maksimal tilu puluh dinten ti ditarikna atanapi résolusi.

10. Kawajiban klien

Baca Sarat Umum anu ayeuna sateuacan pendaptaran salaku palanggan.
Hormat ka Kaayaan Umum sakali urutan kasebut ditarima.
Mayar harga sapuk dina waktu nempatkeun ordo.

11. Kawajiban Lasers-Pointers.com

Ngirimkeun produk dina kaayaan anu saé dina lokasi pengiriman anu dikirim.
Hormat harga pesenan sapuk dina waktuna sami.

12. Hak Pelanggan

Narima produk nu make up urutan anjeun dina kaayaan sampurna.

13. Hak Hak Lasers-Pointers.com

Nampi bayaran tina tarekat.
Modifikasi harga anu ditetepkeun dina Wéb anjeun pikeun produk anjeun.
Modifikasi waktos pangiriman produk gumantung kana kasadiaan anu sami.
Ngabolaykeun pesenan pikeun henteu mayar ku Palanggan.
Ngabolaykeun Web teh tanpa aya bewara prior.

14. bewara

Kanggo tujuan béwara, pamundut sareng tulisan naon waé anu kontraksi naékkeun, Lasers-Pointers.com dianggap alamat anu ditunjuk dina Kaayaan Umum ieu.

15. Validitas klausa

Sanaos upami klausa kontrak ieu atanapi salah sahiji bagian na éta henteu leres atanapi henteu kapinteran, sesa klausa atanapi bagian-bagianna bakal terus valid sareng berharga.

16. peraturan lumaku

Kaayaan Umum ieu diatur ku panerapan Spanyol ayeuna, sareng khusus ku: Kode Sipil, Hukum 26/84 19 Juni 7 Umum pikeun Pertahanan Konsumén sareng Pamaké, UU 98/13 7 April, Kaayaan Umum rekrutmen, UU 96 / 15 2000 Januari ngeunaan Ordinan Perdagangan Runcit, Diréktur 31/8 EC Parlemén Éropa sareng Déwan 34 Juni, UU 2002/11 tanggal 23 Juli ngeunaan Inpormasi Layanan Layanan dan Perdagangan Éléktronik, Hukum 2003/10 XNUMX Juli , Jaminan dina Penjualan Barang Konsumen sareng peraturan anu ngembangkeun aranjeunna.

karusiahan

Ieu mangrupikeun Syarat Pamakéan Wéb Wéb www.Lasers-Pointers.com:

1. umum

Nganggo halaman wéb ieu sareng / atanapi ngadaptar salaku pangguna presupposes nampi katampaan Syarat Pamakéan ieu sareng Syarat Umum Kontrak.

2. Kapamilikan tina ramatloka ieu

Website ieu dipiboga ku Lasers-Pointers.com Sadaya hak pikeun eusina, gambar, téks, desain sareng perangkat lunak nyaéta milik Lasers-Pointers.com.
Sadaya unsur tina situs wéb ieu, kalebet tanpa watesan, desain sareng eusina dijagi ku hukum Harta Intelek, Harta Industri sareng perjanjian internasional anu berhubungan sareng Copyright.

3. Mangpaat Kandungan

Kacuali sacara resmi dipasihan ku Lasers-Pointers.com, anjeun moal tiasa ngahasilkeun deui, ngirimkeun atanapi nyebarkeun eusi situs wéb ieu ku cara naon waé.

4. tanggung jawab

Sanaos Lasers-Pointers.com ngajadikeun unggal usaha pikeun mastikeun katepatan sareng akurasi eusi situs web ieu, éta bakal ngandung kasalahan atanapi akurasi. Akibatna urang henteu ngajamin katepatan, kabébasan atanapi akurasi eusina.
Lasers-Pointers.com nolak tanggung jawab kanggo inpormasi anu dikandung dina situs web pihak katilu anu dihubungkeun ku tautan, ku situs Wéb Lasers-Pointers.com.

Teu aya kaayaan anu Lasers-Pointers.com bakal nanggung jawab pikeun ngaruksak atanapi kacilakaan tina naon waé anu timbul, atanapi aya hubungan sareng, ngagunakeun halaman wéb ieu.

Anjeun kedah nyerah Lasers-Pointers.com ngalawan karugian anu balukarna tina kagagalan anjeun pikeun nungtun kaayaan ieu atanapi ngagunakeun eusi situs web ieu tanpa otorisasi.

5. Ngabagi-bagi

Upami aya penyayuhan kaayaan ayeuna éta batal atanapi janten salah atanapi janten henteu kapayunna dina hukum anu berlaku, peruntukan sapertos kitu moal aya pangaruh, tapi ngan ukur kana kakurangan validitas, sareng moal mangaruhan perencanaan kaayaan sanésna.

6. Panerapan sarta yurisdiksi lumaku

Kaayaan Umum ieu kedah diinterpretasi sareng dikuasai ku panerapan Spanyol ayeuna. Sakur sengketa anu timbul tina kaayaan ieu parantos dibéréskeun di pengadilan di Toledo, Spanyol. Tapi, ieu moal nyegah Lasers-Pointers.com tina ngalaksanakeun hak pikeun ngabéréskeun tuduhanana dina yurisdiksi anu kompeten.

7. modifikasi

Lasers-Pointers.com ngagaduhan hak ngarobih eusi situs wéb ieu iraha waé tur tanpa béwara heula.

8. Privasi dijamin pinuh

Hukum Organisasi 15/1999, tanggal 13 Désémber, Perlindungan Data Pribadi. Data pribadi anu dikumpulkeun bakal tunduk ngolah otomatis sareng dilebetkeun kana file data Luis Corraliza Sánchez, anu dipertanggungjawaban kanggo pangropéa sareng pamakean.
Klien ngajamin yén Data Pribadi anu disayogikeun ka Lasers-Pointers.com leres sareng tanggung jawab pikeun ngahubungkeun parobihan di aranjeunna. Pamilik data tiasa nganggo hak aksés, koréksi sareng, sakumaha anu biasana, pembatalan ku ngirim e-mail ka: info@lasers-pointers.com