FREE SHIP ORDER + 99 € | CODE: FREESHIP

SAKITUS

Jalur Laser 100mW

Sayogi dina Héjo (532nm), Beureum (650nm) sareng Violet (405nm).
Nepi ka 4 km. Aranjeunna tiasa ngaduruk rupa-rupa bahan hideung rupa, tas sampah, bahkan balon tiasa ngabeledug.
Disarankeun pikeun pamakéan sporadis atanapi jero ruangan (presentasi, kelas ...).

Jalur Laser 200mW

Sayogi dina Héjo (532nm), Beureum (650nm) sareng Violet (405nm).
Jarak nepi ka 8 km. Aranjeunna tiasa ngaduruk rupa-rupa bahan warna hideung sapertos kantong sampah sareng ngabeledug balon.
Disarankeun pikeun tempat wisata teleskopik, kadali radio, tripods fotografik ...

Jalur Laser 300mW

Sayogi dina Héjo (532nm), Beureum (650nm) sareng Violet (405nm).
Jangkauan dugi 12 km. Aranjeunna tiasa ngabakar bahan anu rupa-rupa berkat focalizerna anu ngamungkinkeun konsentrasi sareng ngarobih ukuran balok: plastik, karton, ngabeledug balon, ngahalangan pertandingan.
Disarankeun pikeun nganggo luar, nunjuk ka bentang, nyetél poék dina fotografi wengi sareng percobaan anu variatif.

Jalur Laser 500mW

Sayogi dina Héjo (532nm), Beureum (650nm) sareng Violet (405nm).
Jarak nepi ka 20 km. Aranjeunna tiasa ngabakar bahan anu rupa-rupa berkat focalizerna anu ngamungkinkeun konséntrasi sareng ngarobih ukuran beam: plastik, karton, lawon, ngabeledug balon, ngahalangan pertandingan.
Disarankeun pikeun astronomi, fotografi wengi, acara visual, signage sareng percobaan.

+ 1000mW Jalur Laser

Sayogi dina Bulao (445nm).
Jangkauan dugi 30 km. Aranjeunna tiasa kaduruk sadaya jinis bahan gancang sareng jarak jauh berkat fokusna anu ngamungkinkeun konsentrasi sareng ngarobih ukuran beam: plastik, kain, karton, kertas, korek, kai.
Disarankeun pikeun astronomi, fotografi wengi, acara visual, signage, ékspérimén ...

kelir

KAPILKAN DI KITA

PENGHAMPILAN LAMPIRAN

Harga BEST jeung Kualitas

BAYARAN KAYU

Ngaleblokkeun sa dunya